Organisatie

De mensen achter Socium Vitae hebben ruime ervaring binnen het sociaal domein en de onderwijsadviesbranche. Wij kennen de wereld van onderwijs en zorg door en door.

Onze drijfveer is de wetenschap dat flexibele personeelsinzet voor een gezonde bedrijfsvoering van organisaties van belang is. De gewenste wendbaarheid wordt helaas in toenemende mate door wet- en regelgeving aan banden gelegd, terwijl in de veranderende markt van onderwijsadvies en zorg juist een verantwoorde, grotere flexibiliteit noodzakelijk is.

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening staat voor ons centraal. Goed werkgeverschap is de basis. Binding van medewerkers met de organisaties van de opdrachtgevers is voor ons essentieel. Daarnaast binden wij mensen aan ons door te investeren in employability en loopbaanadvies- en begeleiding. Binnen ons netwerk kunnen we de vraag van organisaties verbinden aan de oplossing die mensen kunnen bieden. We hanteren waar mogelijk de part up benadering om de juiste match tot stand te brengen.

Wij werken samen met een solide partij, die het formeel juridisch werkgeverschap verzorgt.   Voor de continu├»teit van werkzaamheden vormt dit een extra, wezenlijke stabiliteitsgarantie. Het gaat om P-services People uit Barneveld. Backoffice Bureau van deze organisatie is voor ons de schakel naar P-services People. Zij staan ons met raad en daad bij in een adequate, overzichtelijke en zorgvuldige uitvoering van het werk. Lees meer onder Portal.