Socium Vitae

Bondgenoot

Ons label staat voor bondgenoot zijn in de loopbaan van professionals. Als bondgenoot zijn we vooral deelgenoot, coach, medestander, medestrijder als het nodig is, partner en vriend.

De loopbaan gaat over het werk dat je doet, de banen die je hebt, maatschappelijke posities die je inneemt. Bovenal gaat het over een leven lang leren om in de arbeidsmarkt of het maatschappelijke veld van betekenis te kunnen zijn. In ons logo zie je daarom mensen verbonden door de lemniscaat, dat voor ons staat voor oneindige beweging en ontwikkeling.

Mensen maken de organisatie waar zij werken. Organisaties hebben vragen, wensen en behoeften rondom het aannemen, inzetten, begeleiden en ontwikkelen van mensen. Zij willen maximale mogelijkheden creëren als basis voor kwalitatief goede dienstverlening en daarbij hun risico’s beperken om het voortbestaan duurzaam te continueren. Daarom zijn we bondgenoot van wendbare organisaties, omdat wendbaarheid organisaties de toekomst hebben.

Ambitie

Socium Vitae is een jonge organisatie met een rijke historie aan ervaring, gedragen door de mensen die er werken. Wij hanteren de klassieke vorm van uitzenden op een hedendaagse manier in branches, die voortdurend in verandering zijn. Wij ondersteunen de loopbaan van mensen en dragen bij aan het vinden van de juiste mensen die de oplossing bieden voor vraagstukken van organisaties.

Wij bestaan sinds maart 2017 en ontwikkelen ons stap voor stap in de nichemarkt van onderwijsadviesorganisaties en jeugdzorginstellingen, die actief zijn in de dyslexiezorg en andere vormen van jeugdzorg. Wij gebruiken nieuwe technologie waar het past, juist omdat we alle ruimte willen geven aan de mensen die we uitlenen en onze opdrachtgevers.

Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren in de branches die ons het meest in het hart raken. Namelijk het onderwijs en de zorg.