Portal

Portal en Backoffice

Portal

De portal is bestemd voor opdrachtgever en kandidaat. Het is een gebruiksvriendelijk online systeem. Het wordt onder andere gebruikt voor het inschrijven van medewerkers, het aanbieden van contracten, facturatie en het doorgeven en goedkeuren van uren.

Een kijkje binnen de portal kan alleen met een persoonlijk account, die je via de mail ontvangt. Voor meer vragen bel of mail ons.

Backoffice Bureau en P-services people

Socium Vitae vormt samen met Backoffice Bureau en P-services People de uitzendorganisatie, die zich beweegt in de nichemarkt van zorg en onderwijs.
De focus van onze dagelijkse business richt zich op:
  • opdrachtgevers in de markt van zorg en onderwijs oplossingen bieden die de wendbaarheid van hun organisatie vergroten;
  • de perfecte match tot stand brengen tussen de vacature bij de opdrachtgever en de in te zetten professional;
  • vanuit bondgenootschap zorg en aandacht besteden aan een optimale uitvoering van ons werk, met het beste resultaat voor de professional en de opdrachtgever.
Om risico’s en kosten te beperken zonder de regie te verliezen werken we samen met Backoffice Bureau en P-services People. Dit zijn labels onder de vlag van P-services HR group, te Barneveld. Backoffice Bureau regelt op een zorgvuldige, snelle en betrouwbare wijze de salarisadministratie, ziekteverzuim, contractbeheer en wet- en regelgeving.

De opdrachtgever sluit een overeenkomst zowel met Backoffice Bureau als Socium Vitae. In die overeenkomst is de dienstverlening vastgelegd, die door beiden organisaties wordt geleverd.

De kandidaat/professional ontvangt een arbeidsovereenkomst van P-services People, met een aanbiedingsbrief van Socium Vitae, waarin onder andere staat wat de kandidaat mag verwachten rondom de scholing, begeleiding en coaching. Dit om de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt te vergroten (employability). 

De portal is de verbindende schakel in de informatie van alle betrokken partijen.