De nieuwste berichten

Ben als eerste op de hoogte, volg onze nieuwsberichten

Dyslexiezorg: meerdere vacatures

Ondanks alle hulp die op school geboden is of wordt, blijven kinderen met vermoeden van dyslexie hun lees- en/of spellingvaardigheid zeer langzaam ontwikkelen. Zonder extra individuele hulp bestaat het risico dat de achterstand groter wordt. Na de cito toetsmomenten zien we een piek in de aanmeldingen van kinderen, omdat dan door school aangetoond kan worden dat de scores achterblijven en dat geboden hulp niet voldoende werkt. Wil jij kinderen met dyslexie helpen....kijk dan naar onze vacatures!

Lees meer ...

Private lease

De meeste opdrachtgevers van Socium Vitae verzorgen de dyslexiebehandelingen van kinderen op de scholen. Dat betekent voor de dyslexiebehandelaars dat zij dagelijks reizen. Een veilige auto is daarom een must.

Lees meer ...

De kracht van humor en andere zinvolle inzichten

Socium Vitae wil als bondgenoot van professionals en organisaties relevante, interessante en vernieuwende kennis delen. Een van onze medewerkers ging namens ons naar het Narratief collaboratief dialogisch congres. Een mond vol moeilijke begrippen, die tijdens het congres tot praktische inzichten leidde, die je op ideeën brengt in de begeleiding van kinderen. Met humor, met elastiek en andere creatieve vormen. Klik op lees meer over de ervaringen en inzichten van Marleen Nijhof.

Lees meer ...

Talent Motivatie Analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse jou als kandidaat centraal. Daarom past dit instrument zo goed bij Socium Vitae. Wij zijn immers bondgenoot van jou als professional.

Lees meer ...

Een andere wending vanuit twee perspectieven

Iris Diesfeldt was werkzaam als leerkracht bij Scholengroep GelderVeste, toen ze kennis maakte met Thinking for Learning, een bewezen innovatief onderwijsconcept afkomstig uit New Castle. Als leerkracht met een specifieke taak draagt zij nu haar kennis over aan vier scholen binnen GelderVeste. Bijzonder is dat zij dit doet vanuit een arbeidsovereenkomst bij Socium Vitae. Lees meer….

Lees meer ...